Skip to main content

Naslovna

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  
Naslovna > Novosti > Konkurs za dodjelu međunarodne ICT nagrade Diskobolos  

Novosti: Konkurs za dodjelu međunarodne ICT nagrade Diskobolos

Title

Konkurs za dodjelu međunarodne ICT nagrade Diskobolos 

Body



Obavještavamo Vas da je Konkurs za dodelu međunarodne ICT nagrade Diskobolos otvoren do 22. novembra 2015. godine. Diskobolos već više od 20 godina predstavlja skup najuspješnijih ostvarenja privrede i van privrede koja su primjenom savremenih ICT - informatičko komunikacionih tehnologija ostvarila progres u poslovanju.

Nagradu Diskobolos su dobijali učesnici iz cijelog sveta: USA, Indije, Šri Lanke, Kenije, UK, Belgije, Italije, Španije, Rumunije, Bugarske i svih ex-jugoslovenskih zemalja. Nadamo se da i Vi imate šta da predstavite i očekujemo Vašu elektronsku prijavu na sajtu www.jisa.rs Internacionalni žiri, sastavljen od predstavnika Evropskog savjeta za informatiku (CEPIS), Evropske privredne komore (EEIG), regionalnih komora, informatičkih asocijacija i brojnih eksperata privrede i van privrede, proglasiće najuspješnije u sljedećim kategorijama: proizvodnja, projektovanje, upravljanje, društvene delatnosti, finansije, zdravstvo, obrazovanje, usluge, web ostvarenja, stručni skupovi, ICT RTV emisije, ICT izdavaštvo i globalni ICT partneri.

Učešće je besplatno a pravo da konkurišu za nagradu Diskobolos imaju sva pravna i fizička lica koja su u tekućoj godini završila implementaciju nekog svog IKT rešenja. I ove godine će posebna pažnja biti posvećena nagradi Diskobolos za nastavnike informatike koji popunjavaju posebnu prijavu sa svojim ostvarenjima i koja će pobjedniku donijeti, pored nagrada naših sponzora, besplatnu posjetu svjetskom ECDL Forumu u Budimpešti, maja 2016.godine.

Ceremonija uručenja nagrade Diskobolos obaviće se tradicionalno u svečanom ambijentu Starog Dvora Skupštine grada Beograda, 10. decembra 2015.godine od 15h u prisustvu najviših domaćih i inostranih zvanica.

Expires

 
Attachments
Created at 16.11.2015 15:20  by PORTAL\Administrator 
Last modified at 16.11.2015 15:20  by PORTAL\Administrator