Skip to main content

Naslovna

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  
Naslovna > Novosti > Povodom Dana sigurnog Interneta u JUOŠ „Luka Simonović“ u Nikšiću je održana obuka nastavnika informatike osnovnih i srednjih škola.  

Novosti: Povodom Dana sigurnog Interneta u JUOŠ „Luka Simonović“ u Nikšiću je održana obuka nastavnika informatike osnovnih i srednjih škola.

Title

Povodom Dana sigurnog Interneta u JUOŠ „Luka Simonović“ u Nikšiću je održana obuka nastavnika informatike osnovnih i srednjih škola. 

Body

Povodom Dana sigurnog Interneta, danas je u JUOŠ „Luka Simonović“ u Nikšiću održana obuka nastavnika informatike osnovnih i srednjih škola. Obuku je vodila Ana Radenović iz Odjeljenja za ICT u Ministarstvu prosvjete.


U okviru obuke održana je radionica na kojoj su nastavnici izveli jedan od scenarija koji će primijeniti u nastavi. Takođe je predstavljen portal za nastavnike , čiji je jedan dio posvećen bezbjednosti djece na Internetu.

Sonja Mićunović, profesorica informatike u JUOŠ „Ratko Žarić“, je rekla da će obuka koja je organizovana poslužiti unapređenju nastave i efikasnijoj prevenciji i rješavanju problema sa kojima se susreću učenici. Takođe je istakla i važnost razmjene iskustava sa kolegama iz ostalih osnovnih i srednjih škola.

Expires

 
Attachments
Created at 8.2.2017 17:12  by PORTAL\Administrator 
Last modified at 8.2.2017 17:15  by PORTAL\Administrator