Skip to main content

Naslovna

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  
Naslovna > Novosti > Obuka nastavnika za upotrebu Microsoft Office 365 programskog paketa  

Novosti: Obuka nastavnika za upotrebu Microsoft Office 365 programskog paketa

Title

Obuka nastavnika za upotrebu Microsoft Office 365 programskog paketa 

Body

U četvrtak 8. februara i petak 9. februara 2018. godine, u kabinetu informatike JU Srednje građevinsko-geodetske škole „Inž. Marko Radević“ održana je dvodnevna obuka nastavnika za upotrebu programskog paketa Microsoft Office 365.


Obuku su vodili IT stručnjaci iz Ministarstva prosvjete i Centra za stručno obrazovanje, Marina Matijević i Josip Genić. Ova obuka predstavlja jednu od aktivnosti projekta koji realizuje tim Centra za stručno obrazovanje i Ministarstva prosvjete, uz podršku Evropske fondacije za obuku (ETF).

Projekat je namijenjen umrežavanju nastavnika srednjih stručnih škola kroz uspostavljanje internet platforme za razmjenu nastavnog materijala, resursa, ideja i iskustva, kao i izradu zajedničkih dokumenata (materijala za učenje, nastavnih planova, testova, itd) u okviru jednog područja rada.

Projektni tim je identifikovao tri područja rada: elektrotehnike, mašinstva i turizma u okviru kojih su prepoznata po četiri nastavnika koji će imati ulogu nastavnika-lidera u projektu i nakon završene obuke, lideri će dalje organizovati obuke nastavnicima unutar svog područja rada, uz podršku projektnog tima. Po završetku, izrađeni dokumenti će biti objavljeni na portalu za nastavnike i dostupni svim zainteresovanim stranama.

Expires

 
Attachments
Created at 14.2.2018 9:31  by PORTAL\Administrator 
Last modified at 14.2.2018 9:55  by PORTAL\Administrator