Skip to main content

Naslovna

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  
Naslovna > Novosti > Poziv za učešće na #SurfujPametno konkurs za učenike VI, VII i VIII razreda  

Novosti: Poziv za učešće na #SurfujPametno konkurs za učenike VI, VII i VIII razreda

Title

Poziv za učešće na #SurfujPametno konkurs za učenike VI, VII i VIII razreda 

Body

Obavještavamo vas da su radionice u okviru četvrte godine realizacije Ini-cijative #SurfujPametno uspješno završene. Oko 5000 osnovaca iz 30 škola širom Crne Gore edukovano je na temu - sigurnosti na Internetu. Kako želimo da završimo ovu školsku godinu i četvrtu godinu Inicijative na najbolji način, želimo da inspirišemo osnovce da učestvuju na konkursu koji je #Surfu-jPametno tim organizovao za njih.

Na konkurs se mogu prijaviti učenici svih osnovnih škola koje su u toku četiri godine bile dio Inicijative #SurfujPametno.

Pozivamo učenike 6, 7 i 8. razreda vaše škole da pokažu svoju kreativnost i da učestvuju u na konkursu koji je otvoren od 27. aprila 2015. do 24. maja 2015. u 23:59 h. Da bi se osnovci kandidovali na konkurs neophodno je da pošalju fotografiju ili video zapis koji odgovara na pitanje “Šta za tebe znači #SurfujPametno” sa ličnim podacima na mail surfujpametno@telenor.me i da isti materijal postave na svoj Twitter ili YouTube kanal uz hešteg #Surfu-jPametno. Đaci mogu raditi foto ili video priče invidivualno ili u grupama od najviše tri člana. Stručni žiri biraće 100 najboljih koje će ugostiti na završnom događaju u junu tekuće godine. Najkrativniji radovi biće nagrađeni i posebno istaknuti.

Na samom događaju, pored predstavljanja najboljih radova, biće organizovano zanimljivo druženje i aktivnosti u kojima će osnovci učestvovati a sve na temu sigurnog i zabavnog Interneta za sve. Nadamo se da će škole motivisati učenike da se prijave i budu dio završetka ove uspješne #SurfujPametno godine.

Sve informacije u vezi sa kokursom osnovci direktno mogu dobiti slanjem pi-tanja na mail surfujpametno@telenor.me ili putem Facebook stranice.

Expires

 
Attachments
surfujpametno.jpg    
Created at 7.5.2015 16:19  by PORTAL\Administrator 
Last modified at 7.5.2015 16:21  by PORTAL\Administrator