Skip to main content

Forum

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  

Naslovna > Forum
DOBRODOŠLI NA FORUM PORTALA
Forum je posvećen školskim ICT koordinatorima. Cilj foruma je razmjena mišljenja i iskustava između učesnika i stvaranje mrežnog društva nastavnika koje svojim mišljenjem utiče pozitivno na promjene u obrazovanju



Molimo Vas da u svakoj diskusiji učestvujete konstruktivnim i argumentovanim izlaganjem svojih stavova (uz pozivanje na literature tamo gde je primjereno). Diskusija podrazumijeva izražavanje ličnih stavova i primjera iz prakse, postavljanje pitanja, podršku stavovima drugih učesnika i njihovu nadogradnju, odgovore na neka od postavljenih pitanja drugih učesnika diskusije i dr. Važno je da diskusija ostane u okvirima teme, uz poštovanje mišljenja drugih učesnika.

Zabranjeno je lažno predstavljanje, a pozajmica lozinke drugim ljudima nosi rizik po učesnika da će njegov indentitet biti zloupotrijebljen. Ovaj forum se ne smije koristiti za plasiranja sadržaja koji su vulgarni, sadrže klevetu, netačne ili uznemiravajuće činjenice, podstiču na mržnju, uznemiravanje, utiču na tuđu privatnost, sadrže seksualne sadržaje, ili krše postojeće zakone.

Molimo Vas da poruke, koje ostavljate na ovom forumu, budu kratke i sažete, ne više od 100 riječi. Na taj način se omogućava da učesnici razmijene veliki broj poruka uz minimalni utrošak vremena.

U odgovoru na neko pitanje ili već izraženo mišljenje treba citirati rečenicu na koju se daje komentar i treba navesti poruku u kojoj se originalno pojavila. Tema poruke jezgrovito prikazuje sadržaj poruke, mora da bude unešena i treba da ima samo par riječi.

Diskusija započinje postavljenjem teme od strane moderatora, uz preporuku izvora i literature relevantnih za temu. Moderator je stručno lice zaposleno u računarskom centru Ministarstva prosvjete. Vi sami ste odgovorni za sadržaj poruka koje šaljete, autori foruma nisu odgovorni za posljedice koje Vaše poruke mogu inicirati. Autori foruma takođe zadržavaju pravo da obrišu neku poruku ukoliko smatramo da krši pravila foruma. Ako smatrate da su neke poruke sporne, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail-a ict@live.edu.me.

Trajanje rasprave zavisiće od aktivnog interesovanja učesnika foruma.