Skip to main content

Naslovna

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  
Naslovna > Novosti > Seminar Primjena informaciono-komunikacionih tehnologija u nastavi stranih jezika  

Novosti: Seminar Primjena informaciono-komunikacionih tehnologija u nastavi stranih jezika

Title

Seminar Primjena informaciono-komunikacionih tehnologija u nastavi stranih jezika 

Body




U organizaciji Zavoda za školstvo, uz ekspertsku podršku Evropskog centra za moderne jezike iz Graca, 26. i 27. oktobra 2017. godine u JU Osnovnoj školi „Maksim Gorki“ u Podgorici, održava se seminar Primjena informaciono-komunikacionih tehnologija u nastavi stranih jezika.

Seminar je otvorio direktor Zavoda za školstvo, gospodin Rešad Sijarić, i istakao značaj teme ovog seminara, kao i važnost saradnje sa Evropskim centrom.

Direktorica Evropskog centra, gospođa Sara Breslin, pozdravila je prisutne putem video poruke i naglasila uspješnu saradnju sa Zavodom za školstvo, a zatim ukratko predstavila rad i resurse Centra. U ime škole domaćina, prisutnima se obratila direktorica Škole, gospođa Snežana Irić i poželjela uspješan rad i prijatan boravak u Školi.

S obzirom na to da se onlajn resursi, virtuelne učionice i društvene mreže sve više koriste u nastavi stranih jezika kako bi se učenicima otvorio pristup informacijama, cilj ovog dvodnevnog programa obuke je da nastavnike upozna sa vještinama kombinovanja odgovarajućih pedagoških principa i tehnologije, što je je od ključnog značaja za uspješno učenje stranih jezika.

Program obuke će pohađati 20 nastavnika stranih jezika: engleskog, njemačkog, francuskog , italijanskog i ruskog, iz osnovnih i srednjih škola.

Voditelji seminara su eksperti Evropskog centra za moderne jezike: Martina Emke, Ursula Štikler i Džozef Hopkins.

Expires

 
Attachments
Created at 27.10.2017 8:05  by PORTAL\Administrator 
Last modified at 27.10.2017 8:07  by PORTAL\Administrator