Skip to main content

Naslovna

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  
Naslovna > Novosti > Dvodnevne obuke nastavnika iz područja rada: Turizma i Elektrotehnike (2. i 3. mart 2018)  

Novosti: Dvodnevne obuke nastavnika iz područja rada: Turizma i Elektrotehnike (2. i 3. mart 2018)

Title

Dvodnevne obuke nastavnika iz područja rada: Turizma i Elektrotehnike (2. i 3. mart 2018) 

Body


Umrežavanje nastavnika srednjih stručnih škola kroz uspostavljanje internet platofrme, koji realizuju Centar za stručno obrazovanje i Ministarstvo prosvjete uz podršku Evropske fondacije za obuku, održavaju se dvodnevne obuke nastavnika iz područja rada Turizma i Elektrotehnike.

Nastavnici turističke grupe predmeta pohađaju obuku u Školi za srednje i više stručno obrazovanje “Sergije Stanić”, a obuka nastavnika koji predaju u okviru područja rada elektrotehnike održava se u Srednjoj elektrotehničkoj školi „Vaso Aligrudić“ u Podgorici. Obuke vode istaknuti nastavnici iz područja rada turizma i elektrotehnike, uz podršku stručnjaka za oblast informacionih tehnologija, Marine Matijević iz Ministarstva prosvjete i Josipa Genića iz Centra za stručno obrazovanje.

U okviru obuke, polaznici će se se upoznati sa mogućnostima Office 365 paket programa čija je glavna funkcionalnost onlajn saradnja, a takođe će se predstaviti i portal za nastavnike (www.skolskiportal.edu.me) kao platforma koja dodatno može unaprijediti rad nastavnika i pomoći im da dijele materijale u cilju unaprijeđenja njihovog svakodnevnog rada.

Jedan od rezultata obuke biće smjernice za nastavnike za zajedničku izradu materijala i saradnju u kreiranju raznovrsnog sadržaja uz pomoć navedenih tehnologija.

Expires

 
Attachments
Created at 5.3.2018 9:02  by PORTAL\Administrator 
Last modified at 6.3.2018 11:40  by PORTAL\Administrator