Skip to main content

Naslovna

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  
Naslovna > Novosti > Sastanak sa pedagozima i psiholozima iz preostalih škola koje su uključene u pilot projekat "Prevencija ranog napuštanja škole i unapređenje korišćenja podataka iz MEIS baze"  

Novosti: Sastanak sa pedagozima i psiholozima iz preostalih škola koje su uključene u pilot projekat "Prevencija ranog napuštanja škole i unapređenje korišćenja podataka iz MEIS baze"

Title

Sastanak sa pedagozima i psiholozima iz preostalih škola koje su uključene u pilot projekat "Prevencija ranog napuštanja škole i unapređenje korišćenja podataka iz MEIS baze" 

Body


U četvrtak, 8. marta 2018. godine u prostorijama Ministarstva prosvjete organizovan je drugi dio radionice za pedagoge i psihologe 5 osnovnih i 2 srednje škole , iz 4 crnogorske opštine, u okviru pilot projekta "Prevencija ranog napuštanja škole i unapređenje korišćenja podataka iz MEIS baze" koji realizuje Ministarstvo prosvjete uz podršku Kancelarije Unicefa u Crnoj Gori.

Na radionici su predstavljeni novi, a takođe i unaprijeđeni moduli informacionog sistema obrazovanja Crne Gore (MEIS - Montenegrin Education Information System), u cilju prevencije ranog napuštanja osnovne i srednje škole.

Sastanku su prisustvovali pedagozi i pisholozi iz sledećih osnovnih i srednjih škola:

Podgorica

• OŠ „Radojica Perović“
• OŠ „Vojin Popović“
• Srednja stručna škola „Spasoje Raspopović"

Ulcinj

• OŠ „Maršal Tito“
• Srednja mješovita škola „Bratstvo jedinstvo“

Berane

• OŠ „Radomir Mitrović“

Tivat

• OŠ „Drago Milović“

Expires

 
Attachments
Created at 8.3.2018 13:02  by PORTAL\Administrator 
Last modified at 8.3.2018 13:03  by PORTAL\Administrator