Skip to main content

Dokument centar

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  

Naslovna > Dokument centar
DOBRODOŠLI U DOKUMENT CENTAR ŠKOLSKOG PORTALA
Na ovoj strani možete pronaći dokumenta koja će vam pomoći u svakodnevnom radu kao što su didaktički softver za razne predmete, priručnici, propisi, zakoni kao i opšta dokumenta. Sva ta dokumenta su sortirana po osnovnim i srednjim školama što olakšava Vašu pretragu.

Materijali objavljeni u folderu Didaktički softver nisu kreirani od strane Ministarstva prosvjete pa Ministarstvo prosvjete ne snosi odgovornost za tačnost informacija koji se nalaze u tom folderu. Ukoliko postoje netačni materijali molim Vas da to prijavite na mail info@ict.edu.me.

S obzirom da je portal namijenjen prije svega nastavnicima, svaki prijedlog, primjedba ili komentar s njihove strane je dobro došao.UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE DOKUMENT CENTRA:

Kada otvorite Dokument centar s lijeve strane prozora se nalaze sva njegova dokumenta. Podijeljena su u foldere Didaktički softver, Mail adrese, MEIS aplikacija, Oprema, Opšti dokumenti, Priručnici, Propisi. Dokumenta u okviru njih su grupisana zavisno od toga da li se odnose na osnovnu ili srednju školu. Ukoliko želite da "dovučete" neki od ponuđenih dokumenata otvorićete ga tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na njega, zatim na opciju Open in New Window.Izabrani dokument će Vam se otvoriti u novom prozoru, i možete ga sačuvati kao i bilo koji drugi fajl, koristeći opciju Save As iz File menija.

Pozivamo Vas da se pri korišćenju Školskog portala pridržavate uputstva za korišćenje, kao i Internet bontona.