Skip to main content

Naslovna

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  
Naslovna > Novosti > Konkurs za učenike crnogorskih osnovnih i srednjih škola- EVROPO, ČUJEMO LI SE?  

Novosti: Konkurs za učenike crnogorskih osnovnih i srednjih škola- EVROPO, ČUJEMO LI SE?

Title

Konkurs za učenike crnogorskih osnovnih i srednjih škola-  EVROPO, ČUJEMO LI SE?   

Body


Generalni sekretarijat Vlade raspisuje konkurs za učenike crnogorskih osnovnih i srednjih škola povodom obilježavanja Dana Evrope.

Zainteresovanim osnovcima i srednjoškolcima se na ovaj način pruža mogućnost da, na način koji je njima najprijemčiviji, pokažu šta njihovi vršnjaci u Evropi treba da znaju o Crnoj Gori, koju poruku im možemo poslati i koje je mjesto Crne Gore u Evropi.

Učenici su slobodni da izaberu način na koji žele da se izraze, bilo kroz likovni ili vajarski rad, literarni rad, pjesmu, kompoziciju, video, fotografiju, animaciju, vizual ili neku sličnu umjetničku formu.

Konkurs je otvoren od 18. marta do 23. aprila 2019. O nagradama će odlučivati stručni žiri, a pobjednici će biti proglašeni i nagrade uručene u okviru programa obilježavanja Dana Evrope i prikladno nagrađeni.

Autori šest najboljih radova (po 3 u kategorijama osnovci i srednjoškolci) biće nagrađeni laptopom, tabletom i pametnim satom. Radove je potrebno dostaviti do 23. aprila 2019, sa naznakom: Za konkurs Generalnog sekretarijata Vlade povodom obilježavanja Dana Evrope na e-mail: eu4mekonkursi@gmail.com ili na adresu: Generalni sekretarijat Vlade, Bulevar Revolucije br. 15 , 81 000 Podgorica .

Uz rad je neophodno dostaviti i osnovne podatke o autoru (ime, prezime, razred, škola, mjesto).

Za sve dodatne informacije koje se odnose na ovaj konkurs, kontakti su: svetlana.pesic@mep.gov.me i bojana.mucalica@mep.gov.me ; tel: + 382 68 625 827 i + 382 69 212 071.

Najbolji radovi, kao i imena autora/autorki će biti objavljeni na www.eu.me.

Konkurs se realizuje u skladu sa Strategijom informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji 2019-2022, u okviru projekta EU4ME, koji finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP.

Expires

 
Attachments
Created at 19.3.2019 11:10  by PORTAL\Administrator 
Last modified at 19.3.2019 11:21  by PORTAL\Administrator