Skip to main content

Naslovna

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  
Naslovna > Novosti > Prijava za kurseve Oracle akademije  

Novosti: Prijava za kurseve Oracle akademije

Title

Prijava za kurseve Oracle akademije 

Body


Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i kompanija Oracle Srbija i Crna Gora potpisali su u decembru 2021. godine partnerski ugovor Oracle Academy, koji će omogućiti nastavnicima da u naredne četiri godine pohađaju kurseve iz oblasti Java programskog jezika, baza podataka, vještačke inteligencije itd.

U prvom ciklusu biće održani kursevi Java Fundamentals (datum i vrijemne početka kursa je 10.02.2022. u 20:30h) i Java Programming (datum i vrijeme početka kursa je 07.02.2022. u 20:30h).

Oba kursa će se održati isključivo online preko Zoom platforme, u formatu supported self-study. To znači da će na prvom online času, takozvani Orientation session, predavači objasniti kako se prolazi kroz kurs, gdje se nalaze materijali, vježbe, kvizovi i slično. Objasniće sve tehničke preduslove i dati smjernice kako treba samostalno učiti.

Nakon toga, predavači će narednih 13 nedelja biti dostupni za pitanja i odgovore, dodatne Zoom časove i potrebnu pomoć pri učenju, tako da iako nastavnici samostalno uče i prolaze kroz lekcije u vrijeme koje njima odgovara, dodatno na časovima sa predavačima dobijaju veoma korisne informacije (naglašava se šta je bitno, koji djelovi materije su češće zastupljeni na ispitima i slično).

Kako bi kursevi uspješno započeli, potreban nam je spisak zainteresovanih nastavnika za pohađanje pomenutih kurseva. Na linkovima koji slijede nalaze se upitnici čijim popunjavanjem se nastavnici direktno prijavljuju za pohađanje kurseva.

Prijava za pohađanje kursa Java Fundamentals otvorena je do 31.01.2022.
Prijava za pohađanje kursa Java Programming otvorena je do 28.01.2022.

Linkovi za prijavu:

Kurs Java Fundamentals

Kurs Java Programming

Expires

 
Attachments
Created at 10.1.2022 13:51  by PORTAL\Administrator 
Last modified at 10.1.2022 13:51  by PORTAL\Administrator