Skip to main content

Naslovna

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  
Naslovna > Novosti > Poziv za srednjoškolke na takmičenje povodom Međunarodnog dana djevojčica i djevojaka u IKT  

Novosti: Poziv za srednjoškolke na takmičenje povodom Međunarodnog dana djevojčica i djevojaka u IKT

Title

 Poziv za srednjoškolke na takmičenje povodom Međunarodnog dana djevojčica i djevojaka u IKT 

Body





Fakultet za informacione tehnologije Univerziteta „Mediteran“ Podgorica i Udruženje studenata Fakulteta za informacione tehnologije Univerziteta „Mediteran“ Podgorica, uz podršku Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija Crne Gore, organizuju 2. takmičenje u digitalnim vještinama za učenice srednjih škola iz Crne Gore. Cilj ovog takmičenja je promovisanje IKT-a među srednjoškolkama u Crnoj Gori, a odnosi se na kreiranje veb prezentacije koristeći platformu H5P (https://h5p.org/i).
Poziv se upućuje učenicama 3. i 4. razreda srednjih škola u Crnoj Gori i njihovim nastavnicima/-ama, odnosno mentorima/-kama.
Prijave se vrše putem linka https://forms.gle/7oXMxtXCbb2psZcD6 , a rok za prijavu je 21. april, do 23.59h. Pozivamo i sve nastavnike/ce da pomognu svojim učenicama u pripremama za takmičenje i ohrabre ih da se prijave.

Takmičenje će se održati 25. aprila 2023. godine od 10.00 u prostorijama Fakulteta za informacione tehnologije Univerziteta „Mediteran“ Podgorica.

U prilogu se nalazi i opis zadatka takmičenja. Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati na fit@unimediteran.net.

Prilog 1
Prilog 2

Expires

 
Attachments
Created at 20.3.2024 11:40  by PORTAL\Administrator 
Last modified at 20.3.2024 11:41  by PORTAL\Administrator