Skip to main content

Naslovna

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  
Naslovna > Open source > Pixton - alat za izradu stripova  

Open source: Pixton - alat za izradu stripova

Title

Pixton - alat za izradu stripova 

Body

Pixton je alat namijenjen za pravljenje stripova. Koristi se pomoću pretraživača, što znači da nije potrebna prethodna instalacija na vašem računaru.



Da bi ste počeli da pravite svoj strip morate se prethodno prijaviti na Pixton-ov oficijalni sajt www.pixton.com. Možete se prijaviti klasičnim putem unosom e-mail adrese, ali i svojim Google, Facebook, Edmodo ili Office365 korisničkim nalogom. Pixton je prilagođen da može da funkcioniše na najnovijim verzijama skoro svih postojećih pretraživača.

Pixton je jednostavan za upotrebu i besplatan kada se koristi samo za lične potrebe. Napominjemo da Pixton može poslužiti kao sjajna pomoć u savladavanju nastavnog gradiva i može imati pozitivan i motivišući uticaj na učenike.

Pixton pruža mogućnost komunikacije sa drugim korisnicima. Možete gledati njihove radove, a svoje dijeliti sa njima. U Pixtonu se nalazi i čarobnjak, koji služi kao pomoć novim korisnicima. Na internetu se takođe nalazi veliki broj tutorijala, a jedan od njih možete vidjeti i ovdje.
 
 

Expires

 
Attachments
Created at 5.7.2017 12:18  by PORTAL\Administrator 
Last modified at 5.7.2017 13:08  by PORTAL\Administrator